Over ons

Nico Philipp Hovius

Nico Philipp Hovius (1964) studeerde koordirectie en schoolmuziek aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Voor koordirectie had hij onder meer les van specialisten als Paul van Nevel (oude muziek), Jos van Veldhoven (barok) en Huub Kerstens (moderne muziek). Orkestdirectie volgde hij bij Joop van Zon. Daarnaast studeerde hij compositie bij Niek Verkruisen.
Nico is muziekdocent op het Oranje Nassau College in Zoetermeer en dirigent van het Voorschotens Kamerkoor, het Toonkunstkoor in Hilversum en Alegría in Amstelveen. Hij componeerde naast de werken op deze website ook opera’s, theatermuziek en andere koormuziek (Paradox (1996), Song of Solomon (1999).

Gert Jan Slump

Gert Jan Slump (1962) is zelfstandig criminoloog en strategisch adviseur, onder meer op het terrein van strafrechtshervorming, herstelrecht, jeugdhulp en professionaliseringsvraagstukken. Daarnaast is hij actief als kerkvernieuwer, dichter/tekstschrijver, ontwikkelaar van creatieve projecten, festivalorganisator en koorzanger. Hij combineert dat laatste met voordrachten van teksten als onderdeel van muziekprojecten en poëzieprogramma’s. Samen met Nico vormt hij sinds 1997 een vast productieduo.